szerző:
hvg.hu

Egy haragos apuka támadt rá a New Jersey-i pláza alkalmazottjára, miután kislánya lecsúszott a székről fotózás közben. A vita vége jelmezes bunyó lett, a verekedőket kórházba vitték.

Rátámadt a húsvéti nyuszinak beöltözött plázai alkalmazottra egy apuka egy New Jersey-i bevásárlóközpontban vasárnap - adta hírül a Sky News. A termetes kisemlős nem adta magát könnyen, mint az alábbi videó is mutatja.

Az apa azt nehezményezte, hogy karonülő lánya lecsúszott a székről, miközben a húsvéti nyuszival fotózták. Ezt nemcsak szóban, hanem tettleg is kifejezte, majd jó néhány pofont váltott a jelmezes alkalmazottal, miközben a körbenállók próbálták megakadályozni a bunyót.

A rendőrség egyelőre nem gyanúsított meg senkit az ügyben, de még vizsgálódnak az ügyben. Mind az apukát, mind a 22 éves húsvéti nyuszit kórházba vitték, kisebb sérüléseiket kellett ellátni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!