szerző:
hvg.hu

Egy pakisztáni migráns próbálta kétségbeesésében felakasztani magát egy lámpaoszlopra, de végül megakadályozták.

Egy pakisztáni férfi megpróbálta felakasztani magát egy közműoszlopra a Görögországhoz tartozó Leszbosz szigetén, ahol több ezer társával együtt rekedt.

A férfi szerdán egy migránsok által tartott demonstráción mászott fel az oszlopra a menekülteknek létrehozott regisztrációs központban, majd megpróbálta felkötni magát rá. Egy társa akadályozta meg öngyilkosságában, aki a lábát átfogva tartotta a férfit, akit végül leszedtek az oszlopról.

©

Március végén a görög-macedón határon Idomeninél egy lezárt határok miatt ott rekedt migráns kétségbeesésében felgyújtotta magát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!