szerző:
hvg.hu

Undorítónak nevezte Madonnát a Foxnak adott interjújában az új amerikai elnök. Trump és az énekesnő finom szólva sem bírják egymást.

Madonna intenzíven kampányolt sok már hírességgel együtt Hillary Clinton mellett az amerikai elnökválasztási kampányban. A hajrában, egy New York-i rendezvényen már azt is megígérte, hogy a demokrata jelöltre szavazókat orális örömökben részesíti. Az énekesnő igyekezett alátámasztani, hogy nem a levegőbe beszélt: elmondta, hogy ügyes az ágyban, türelmes, szemkontaktust teremt a partnerével, és még le is nyeli.

Tears of a Clown című, egyébként nagyon szórakoztató performanszában sem felejtkezett el Madonna arról, hogy rúgjon egyet Trumpba. Britney Spears Toxic című dalát úgy énekelte el, hogy a háttérben Trump kinagyított képe volt, valamint kivetítették a kampányban elhangzott súlyosabb mondatait is. A videóban 2 perc 40-től indul a "mérgező" Trumpról szóló dal.

És ezzel persze még nincs vége. Szombaton, a Nők menete nevű tiltakozáson Washingtonban Madonna azt mondta: "Mérges vagyok. Igen, dühös. Igen, szörnyen sokat gondoltam arra, hogy fel kellene robbantani a Fehér Házat. De tudom, hogy az nem változtatni semmit a helyzeten." Majd azt is hozzátette, hogy az amerikaiak nem eshetnek kétségbe. "Szeretnünk kell egymást, vagy meghalunk. Én a szeretetet választom. Velem vagytok?"

Hétfőn az Instragramra posztolt üzenetében finomította kissé a mondanivalóját. "Nem vagyok erőszakos ember. Nem hirdetem az erőszakot, és nagyon fontos, hogy az emberek a beszédemet teljességében hallják és értsék meg, és nem egy a kontextusból kiragadott mondat alapján ítélkezzenek. Metaforában beszéltem, és két fajta nézőpontot mutattam be – az egyik reményteli volt, a másik pedig dühös és kibukott, melyet személyesen éreztem."

Trumpnál viszont ez valószínűleg mégis kiverte a biztosítékot. A Foxnak adott csütörtök éjszakai interjúban undorítónak nevezte Madonnát, és szerinte az, amit szombaton mondott, gyalázatos az egész országra nézve.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!