szerző:
hvg.hu

Több ezer ajánlat érkezett arra a hirdetésre, amelyben öt, különböző nevelőintézetben élő testvér keresi családját.

A Kansas City Starban szombaton megjelent hirdetésre - amelyben a 2 és 11 év közti öt testvér keres magának családot - annyi megkeresés érkezett, hogy a gyerekek közös profilját le kellett venni az állami, adoptálással foglalkozó hivatal honlapjáról, mert a túl sok látogató miatt összeomlott a weboldal. A keresztnevükön szereplő két lány és három fiú jelenleg különböző nevelő intézetekben lakik, és azért adták fel a hirdetést, hogy újra együtt élhessenek. A kansasi örökbefogadási hivatal az ABC News szerint 1300 e-mailt kapott, amelynek megkezdték a feldolgozását és örülnek a hirdetés miatt kialakult "krízisnek" - írja a BBC.   

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!