szerző:
hvg.hu

Legalábbis ezzel magyarázza Trump sajtósa, hogy miért nem reagált az elnök a német kancellár kézfogási javaslatára a találkozó utáni sajtófotózáson.

"Úgy gondolom, hogy nem hallotta a kérdést" - reagált Sean Spicer a Spiegelnek arra a kérdésére, hogy miért nem rázott kezet a két ország vezetője a találkozó utáni fotózáson. A The Independent alábbi videóján megtekinthető a kínos mometum. Később Trump is cáfolta a Twitteren, hogy bármiféle ellenségeskedés szándékában állt volna, és a nagyszerű jelzővel illette a találkozót. Azért azt is hozzátette, hogy szerinte Németország egy csomómpénzzel tartozik a NATO-nak a szervezet által nyújtott védelemért cserébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!