szerző:
MTI

Az amerikai elnök középső fia nemrég jelentette be, hogy feleségével gyermeket várnak.

Eric Trump és felesége, Lara hétfőn az Instagramon tudatta a világgal, hogy szeptemberre fiút várnak. A pár, amely kutyákkal a hóban látható a poszton, közölte, hogy tetszik nekik a Charlie név, de mivel azt kutyájuk már lefoglalta, gyermeküknek más nevet kell keresniük.

Eric and I are excited to add a boy to our pack in September! ���� #BabyTrump

Lara Trump (@laraleatrump) által megosztott bejegyzés,

A 70 éves amerikai elnöknek már van öt unokája legidősebb fiától, Donald Jr.-tól, és három unokája lányától, Ivankától.

Donald Trump Jr. és a 33 éves Eric együtt irányítja a családi vállalatbirodalmat azóta, hogy az idősebb Trump beköltözött a Fehér Házba. Lara Trump korábban egy televíziós szórakoztató műsor producere volt. A pár 2014-ben kötött házasságot a család Mar-a-Lago nevű floridai golfklubjában.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!