szerző:
MTI

Egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, de ha valósnak bizonyulnak az amerikaiak információi, a Föld egyik legszörnyűbb helye lehet a Damaszkusz közelében lévő börtönkomplexum.

A szíriai kormány tömeges kivégzéseket hajthat végre a Damaszkusz közelében lévő börtönkomplexumban, és a halottak földi maradványait a börtön mellett épített krematóriumban semmisíthetik meg – legalább is ilyen információi vannak az amerikai kormánynak. Az amerikai DigitalGlobe cég idén január 15-én készített műholdfelvételeket a feltételezett krematóriumról, de a képeket az amerikai kormány csak most tette közzé.

©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!