szerző:
hvg.hu

A brit hercegi apróságok ámulva csodálták a katonai helikoptereket II. Erzsébet amúgy unalmasnak ígérkező születésnapi parádéján. Megjelenésüktől kezdve persze már mindenkinek volt mit néznie.

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg Londonban a 91 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. A Trooping the Colour - a csapatzászlók ceremoniális bemutatása a hadsereg alakulatainak - 1748 óta a mindenkori uralkodó születésnapjának ünnepsége.

Így tehát az elmúlt évszázadokban már unalomig ismételték a parádét, most azonban már a kétéves Charlotte és a csaknem négyéves George is teljes odaadással tudott részt venni a dédnagymama szülinapi buliján, és a jókedvüknek jelét is adták.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!