szerző:
hvg.hu

A rendőrség szerint a szám tovább emelkedhet.

Stuard Cundy, a Scotland Yard területileg illetékes parancsnoka hétfői sajtótájékoztatóján azt közölte: 79 ember halt meg vagy tűnt el a Grenfell Tower lakói közül.

Sok érintett család több rokonát is elvesztette a tragédiában – tette hozzá Cundy, megjegyezve: továbbra is az a legfontosabb számukra, hogy az elhunytak maradványait mielőbb kihozzák az épületből, ez azonban több hétbe is beletelhet.

Aztán megismételte múlt heti szavait: nem minden áldozat azonosítható, így lehetséges, hogy néhány személyazonosságát sosem fogják tudni megállapítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Világ

Már 58 halott a londoni tűzvészben

A brit rendőrség közölte, hogy jelenleg 58-ra teszi azoknak az embereknek a számát, akik valószínűleg odavesztek a londoni Grenfell Towerben pusztító szerdai tűzvészben.