szerző:
hvg.hu

Alkotmányozó nemzetgyűlést kéne választanuk a venezuelaiaknak, de ők már hónapok óta tiltakoznak.

Miközben az országban fokozódnak az venezuelai utcai tiltakozás hullámai -115 ember meghalt, 15 ezer ember megsebesült, majdnem 5000 embert letartóztattak eddig - kezdetét vette a Manduro elnök által kezdeményezett alkotmányozó nemzetgyűlési választás. Az országban 232 ezer katona próbálja biztosítani a voksolás nyugalmát, amennyiben erről még lehet beszélni. A társadalom széles rétegei attól félnek, az új testület Manduro elnök bábja lesz, az országban április óta egymást érik a tüntetések.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!