szerző:
MTI

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint legalább négy ember halálát okozták a heves viharok Olaszország északi, hegyvidéki területein.

Egy férfit a villám csapott agyon a Marmoladán, a Dolomitok legmagasabb hegycsoportján. Lombardia régióban egy nő lecsúszott a hegymászóösvényről és a mélybe zuhant, egy másik nővel pedig földcsuszamlás végzett Cortina d'Ampezzóban, autóját földcsuszamlás temette be.

A hétvégi ítéletidőnek belga áldozata is van: a férfi sátrára rázuhant egy fa Friuli-Venezia Giulia régióban.

A hegyimentő-szolgálatok arra figyelmeztették a hegymászókat, hogy vegyék komolyan az időjárási riasztásokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!