szerző:
MTI

Álló szerelvénybe száguldott bele egy vonat a vasútállomáson az egyesült államokbeli Philadelphia külterületén kedd hajnalban.

A balesetben, amely az Upper Darby állomáson történt, több mint harmincan megsérültek, amikor a beérkező vonat belerohant egy utasok nélküli, álló szerelvénybe.

Nicholas Micozzie, a település polgármestere azt mondta, hogy legalább négy ember állapota súlyos. A vonat vezetőjét kórházba vitték, állapotáról nem közöltek információt.

Egy utas újságíróknak elmondta, hogy a vonat óriási erővel száguldott bele a várakozó vasúti kocsikba. "Minden vérfoltos lett" – számolt be a történtekről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!