szerző:
hvg.hu

Margaret Ann nővér Isten segedelmével láncfűrészt ragadott, hogy eltakarítsa az útból Irma pokoli pusztításának nyomait.

Egy szolgálaton kívüli rendőr vette fel, hogyan segít az Irma utáni helyreállításban Margaret Ann nővér, a floridai West Kendallban található egyik egyházi középiskola 30 éves tanára. Láncfűrésszel aprítja a viharban kidőlt fákat, leszakadt ágakat, hogy minél hamarabb eltüntethessék az Irma hurrikán idején keletkezett felfordulást.

Margaret Ann nővér a CNN-nek azt mondta: szükséghelyzet van, és ez számára azt jelenti, hogy segítenie kell, ahol tud. A diákjaiknak is azt tanítják, hogy mindig segítsenek, akinek csak tudnak – tette hozzá.

A láncfűrészes nővérről videót készítő rendőr mondta az apácának, hogy a rendőrök majd segítenek eltakarítani a kidőlt fákat, ágakat, ő azonban azt felelte: túl sokáig tart kivárni azt, balesetveszély van, inkább nekifog ő a munkának. Azt nem tudta megmondani, mikor nyithat ki újra az iskolája, de az biztos, hogy az intézmény területén is bőven van mit tenni, mert a fák mellett ott egy fal is ledőlt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!