szerző:
hvg.hu

A 48 éves török Ali Ekrem Kaynak a Gülen-féle mozgalom szimpatizánsa volt, kedd reggel halt bele sérüléseibe Amszterdamban. Korábban meg is verték politikai nézetei miatt.

Hétfő este politikai szóváltásba keveredett az amszterdami üzlete előtt a 48 éves török Ali Ekrem Kaynak, aki a gülenista Hizmet mozgalom szimpatizánsa volt. A vita végén az ellenfelei rálőttek. A több golyót is kapott férfit kórházba vitték, de kedd reggelre belehalt sérüléseibe. Szemtanúk három embert láttak elrohanni a tett helyszínéről. A férfit korábban megverte Erdogan-szimpatizáns üzleti partnere.

(stockholmcf.org)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!