szerző:
hvg.hu

Szerepelt valóságshow-ban, tervezett gumicsizmát és vezetett Putyin-ellenes tüntetést is.

A néha szentpétervári polgármester, Anatolij Szobcsak lánya, a 35 éves Kszenyija Szobcsak orosz televíziós személyiség bejelentette, indul az orosz elnökválasztáson 2018-ban. Szobcsak vezetett valóságshow-t, az orosz Paris Hiltonnak is nevezik. Játszott a 2004-es Tolvajok és prostituáltak című filmben, de foglalkozik ruhatervezéssel, gumicsizmákat is alkotott. 2008-ban ő szedette le az Aeroflot egyik gépéről a részeg pilótát még indulás előtt. 2011-ben tiltakozó tüntetéseket szervezett a választási csalások miatt,hangosan ellenezte Putyin újraválasztását 2012-ben, ugyanebben az évben a rendőrség házkutatást is tartott a lakásában.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!