szerző:
hvg.hu

Az osnabrücki tűzoltóság arra hívta fel a figyelmet, hogy senki se nyisson ki sörösüveget paprikaspray-vel, öngyújtóval, sőt, gránáttal, boxerral, karddal sem. És mindezt alapos okkal tették.

Ki kellett üríteni hétfő este az egyik osnabrücki mozi egyik termét, miután egy 29 éves férfi egy paprikaspray-vel próbált felnyitni egy üveg sört.

Nem volt azonban szerencséje, az spray károsodott, és ömleni kezdett belőle a csípős anyag. Az ujjával próbálta ugyan befogni a nyílást, de nem járt sikerrel.

A tűzoltók több járművel vonultak ki a mozihoz, a hírek szerint senkinek sem esett baja, a terem viszont aznap este már használhatatlan volt.

Az eset egyébként hétfő este 10 óra előtt nem sokkal történt az osnabrücki Theodor-Heuss-Platznál lévő moziban – derül ki a helyi tűzoltóság Facebook-oldaláról.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!