szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rendőrség szerint a 11 napja eltűnt 19 éves Gaia Pope tetemét találták meg az angliai Swanage közelében.

A dorset-i rendőrség ma délután vélhetően a napok óta keresett brit tinédzser holttestét találta meg a dél-angliai partvidéken – írta a BBC. Csütörtökön ugyanitt már felfedeztek néhány ruhadarabot, ezért folytatták intenzíven a keresést.

„Bár formálisan még azonosítani kell a holttestet, biztosak vagyunk benne, hogy ő az” – mondta Paul Kessel rendőrkapitány. „Gaia családját már tájékoztattuk, kérték, hogy a sajtó legyen tekintettel a fájdalmukra” – tette hozzá.

A tinilányt utoljára november 7-én látták a helyi Morrison Roadon. Eltűnése óta több száz fényképes plakát jelent meg országszerte, és a rendőrség mellett önkéntesek is keresték.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!