szerző:
MTI

Hazaszállítása közben kisebb pusztítást okozott hatalmas fenyőfájával egy férfi a dél-németországi Kandern városában.

A férfi vélhetően nem mérte fel, milyen rendkívüli méretű fát vásárolt, és szállítás közben letarolta az út menti közlekedési táblákat, de károkat okozott egy hídban is - jelentette vasárnap a helyi rendőrség.

A fenyőfa akkora volt, hogy a szemben jövő autósoknak, motorosoknak fékezniük kellett, illetve lehúzódni az útról, hogy elkerüljék az ütközést és kikerüljék a leszakadó ágakat.

Végül egy gépkocsivezető értesítette a rendőröket, akik a pusztítás nyomait követve találtak rá a fenyőfát szállító férfira.

A férfinak nemcsak az okozott károkat kell megtérítenie, de vádat is emelnek ellene más vétségek miatt, köztük azért, mert elhagyott egy baleseti helyszínt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!