szerző:
hvg.hu

Az illető egy ujját teljesen elvesztette, a másik kettőn pedig az utolsó ujjpercet kellett amputálni.

Súlyosan megsérült egy férfi Kassa közelében, miután felrobbant a kezében egy petárda. A férfi saját bevallása szerint az internetről rendelte a petárdát – adta hírül a Paraméter.sk magyar nyelvű szlovák hírportál.

Ivana Stašková, a Kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórház szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi egy ujját teljesen elvesztette a robbanás következtében, két másikon pedig az utolsó ujjpercet kellett amputálni a sérülések miatt.

A portál információi szerint a kórház többi osztályán dolgozóknak is bőven volt dolga szilveszter éjszaka: többen súlyos szem-, illetve arcsérüléseket szenvedtek a petárdázásból származó balesetek miatt. Csak a szemészeti osztályon hét sérültet kellett ellátni, közülük ketten teljesen elvesztették a látásukat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!