szerző:
hvg.hu

Vajon erre mit lép a Tv2?

Amióta Emmanuel Macront francia államfővé választották tavaly tavasszal, előszeretettel mutatkozik az EU-csúcsokon Angela Merkel német kancellárral. A mostani brüsszeli találkozóra érkező vezetők közös sajtónyilatkozata közben azonban másra is figyelmesek lehettünk azon túl, hogy Paolo Gentiloni olasz kormányfő is csatlakozott hozzájuk: Macron már a kezét is úgy tartja, mint Merkel.

©

Azt, hogy ennek mi a jelentése, egy két évvel ezelőtti tévériportból tudhatta meg a tudatlan magyar tévénéző. Az Andy Vajna tulajdonában levő Tv2 akkor közölt egy leleplező anyagot arról, hogy a német kancellár és Theresa May brit kormányfő is a világuralomra törő illuminátus rend tagja, amit éppen kéztartásuk bizonyít. Az akkori műsorban megszólalt a Hihetetlen magazin szerkesztője, aki szerint ha két illuminátus találkozik, akkor már a kézfogásukról tudják, hogy a másik szintén a rend tagja.

Kedves Emmanuel, üdv a klubban!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!