szerző:
hvg.hu

Austin hetek óta rettegett a titokzatos robbantások miatt.

Austinban az elmúlt hetekben több bomba is felrobbant, most úgy tűnik, a rendőrség megtalálta a gyanúsítottat, aki végzett magával. A gyanúsított a BBC szerint Austin Round Rock nevű városrészében robbantott fel egy szerkezetet, ekkor tört ki a lövöldözés, amelyet autós üldözés követett. A férfi végül a saját autójában robbantotta fel magát.

Austinban az elmúlt hetekben nagyon feszült volt a helyzet a sorozatot robbantások miatt, a városban több száz rendőr dolgozott a titokzatos ügy felgöngyölítését. A robbanásokban két ember meghalt, hat megsebesült. A rendőrség szerint az öt robbanás között van összefüggés. Donald Trump elnök nagyon betegnek nevezte az elkövetőt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!