szerző:
hvg.hu

Donald Trump amerikai elnök szerint a Szíria elleni katonai akció elérte a célját.

“Tökéletesen végrehajtott akció volt. Köszönet Franciaországnak és az Egyesült Királyságnak a bölcsességért és nagyszerű katonaságuk erejéért. Nem is lehetett volna sikeresebb a támadás. A feladat végrehajtva” - írta legújabb Twitter-üzenetében az elnök. 

Trump hétfőn közölte, hogy az USA és szövetségesei megtorolják a kelet-gutai ellenzéki enklavé elleni vegyifegyver-támadást, amelyet Washington és London szerint az Aszadhoz hű szíriai kormányhadsereg hajtott végre. Az akcióban állítólag hetven ember halt meg, s ötszázan szenvedtek mérgezést.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!