szerző:
hvg.hu

Donald Trump amerikai elnök szerint a Szíria elleni katonai akció elérte a célját.

“Tökéletesen végrehajtott akció volt. Köszönet Franciaországnak és az Egyesült Királyságnak a bölcsességért és nagyszerű katonaságuk erejéért. Nem is lehetett volna sikeresebb a támadás. A feladat végrehajtva” - írta legújabb Twitter-üzenetében az elnök. 

Trump hétfőn közölte, hogy az USA és szövetségesei megtorolják a kelet-gutai ellenzéki enklavé elleni vegyifegyver-támadást, amelyet Washington és London szerint az Aszadhoz hű szíriai kormányhadsereg hajtott végre. Az akcióban állítólag hetven ember halt meg, s ötszázan szenvedtek mérgezést.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!