szerző:
hvg.hu

Karen McDougal egykori Playboy-modell megállapodott az American Media (AMI) nevű céggel, s így most már szabadon beszélhet a Donald Trump amerikai elnökkel folytatott állítólagos korábbi viszonyáról.

Az AMI-val kötött új megállapodásra azért volt szükség, mert egy korábbi alku értelmében McDougal 150 ezer dollárért eladta a sztorit az AMI-nak, ami gyakorlatilag azt jelentette, hogy hallgatási kötelezettséget vállalt. A megállapodás felbontását McDougal kérte egy hónappal ezelőtt, s arra hivatkozott, nem gondolta, hogy a 150 ezer dolláros díj azt jelenti, hogy büntetést kell fizetnie, ha másnak is beszélt szerelmi kalandjáról.
A BBC beszámolója szerint a modell megtarthatja a 150 ezer dollárt, viszont, ha másnak is eladja a sztorit, akkor 75 ezer dollárt kel fizetnie az AMI-nak. 


McDougal azt állítja, hogy tíz hónapig tartó kapcsolata volt korábban Trumppal, nem sokkal az után, hogy megszületett a jelenlegi elnök Barron nevű fia. A Playmate korábban már bocsánatot kért Melania Trumptól, az elnök feleségétől.

Az elnök – csakúgy, mint más állítólagos félrelépéseit – a McDougallal folytatott viszonyt is tagadja.
Trump egyik ügyvédje, korábban a Stormy Daniels néven ismertté vált pornószínésznőnek fizetett 130 ezer dolláros hallgatási díjat. Míg a nő azt állítja, viszonya volt Trumppal, az elnök állítólag azt sem tudja, miért fizetett ügyvédje a színésznőnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!