szerző:
hvg.hu

Egyedül az anya nem viselt mentőmellényt.

Vadvízi evezés közben szenvedett balesetet egy pozsonyi család Liptóújvár (Liptovská Hrádok) közelében, a Belá folyón szombat délelőtt. A család csónakja felborult – írja az Új Szó, szlovákiai magyar nyelvű hírportál.

A 7 és 8 éves kislányokat a baleset szemtanúi mentették ki a vízből, egy hároméves kisfiút az apa vitte hordozóban, ők szintén partra jutottak. A helyszínről helikopter szállította őket kórházba.

A lap szerint a 37 éves anya holttestét délután 3 óra körül találták meg Liptóújvár Dovalovo városrésze közelében, nem messze attól a helytől, ahol az öttagú család csónakja felborult. Egyedül az anya nem viselt mentőmellényt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!