szerző:
hvg.hu

Egyedül az anya nem viselt mentőmellényt.

Vadvízi evezés közben szenvedett balesetet egy pozsonyi család Liptóújvár (Liptovská Hrádok) közelében, a Belá folyón szombat délelőtt. A család csónakja felborult – írja az Új Szó, szlovákiai magyar nyelvű hírportál.

A 7 és 8 éves kislányokat a baleset szemtanúi mentették ki a vízből, egy hároméves kisfiút az apa vitte hordozóban, ők szintén partra jutottak. A helyszínről helikopter szállította őket kórházba.

A lap szerint a 37 éves anya holttestét délután 3 óra körül találták meg Liptóújvár Dovalovo városrésze közelében, nem messze attól a helytől, ahol az öttagú család csónakja felborult. Egyedül az anya nem viselt mentőmellényt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!