szerző:
hvg.hu

Szombaton újabb holttestet találtak Londonban, ezzel 58-ra emelkedett azok száma, akik a brit fővárosban az év eleje óta erőszakos halált haltak.

Egy 20 éves fiatal férfi holttestére találtak rá az észak-londoni Finsbury Parkban szombatra virradóra, ő a Londonban az év eleje óta Londonon végigsöprő erőszakhullám 58. áldozata.

A közelben egy másik, 21 éves férfira ugyancsak szúrt sérülésekkel találtak rá. A mentők ellátták, a rendőrök pedig letartóztatták, emberöléssel gyanúsítják.

London polgármestere, Sadiq Khan szomorúan vette tudomásul a hírt, és közölte, hogy hivatala pluszforrást biztosít a Metropolitan Police számára, hogy hatékonyabban tudjanak küzdeni az elharapódzó erőszak ellen.

Legutóbb csütörtökön, a város déli részén, Mordenben halt bele egy férfi egy utcai verekedésbe. Abban az ügyben is van már gyanúsított.

(sky news)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Világ

Késelési járvány tört ki Londonban

Londonban az utóbbi hónapokban annyira megszaporodtak a gyilkosságok, hogy a brit fővárosban márciusban már több embert öltek meg, mint az egykor életveszélyesnek tartott New Yorkban.