szerző:
hvg.hu

Dortmund egyik csendes zsákutcájában működik Németország első szexbaba-bordélya. A szilikonból készült nőutánzatokkal Japán után már Nagy-Britanniában és Spanyolországban is lehet szexelni.

Óránként 80 euróért lehet kikölcsönözni a 12 szilikonbaba egyikét. A szobára vihető bábuk egyike egy olyan férfi, akinek pénisze, viszont méretes keble is van. A Bordollnak nevezett vállalkozás alapítója a 30 éves Evelyn Schwarz eleinte csupán egy hagyományos lámpás házat akart nyitni – ahol teljesítették volna a különleges kívánságokkal érkező vendégek kívánságait is – ám nem talált elég, németül megfelelően beszélő alkalmazottat, akik megértettek volna minden különleges kérést. „Ekkor láttam egy videót a Japánban működő szexbaba-bordélyokról, s arra gondoltam, ez talán nálunk is működhet” – idézte Schwartzot a Deutsche Welle német hírportál.

A Bordollban eleinte viszonylag olcsó, kínai gyártmányú műnőket vetettek be, ám amikor bejött az üzlet, már 1-2000 eurós szilikonlányokat vásároltak. „Jól néznek ki, nem lelkiznek, nem lesznek betegek, és panaszkodás nélkül teljesítenek minden kívánságot” – dicsérte a lányokat a tulajdonosnő.

Schwarz szerint naponta 5-12 vendég keresi a szilikonbabákat, leginkább férfiak jönnek, de vannak női vevők, sőt néha párok is érkeznek. Schwarz nem volt hajlandó elárulni, pontosan hogyan tartják rendben a babákat, csak annyit mondott: minden egyes alkalom után alaposan megtisztítják és fertőtlenítik a „lányokat”.

A visszajelzések szerint a szilikonbabák népszerűek: nem alkudoznak, és bármit lehet velük csinálni. „Az egyetlen panasz, hogy meglehetősen passzívak” – mondta Schwarz, aki szerint meglehetősen vegyes a vendégkör. „Van, aki új élményeket akar szerezni, és akad, aki túl visszahúzódó, s nem talál magának megfelelő húsvér partnert. És vannak veszélyes fantáziákat kiélők is, ebben az esetben sokkal jobb, hogy szilikonbabák, s nem élő nők vannak ott” – magyarázta.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!