szerző:
hvg.hu

A 48 éves magyar nő halálához vezető robbanást már szándékos emberölésként kezeli a rendőrség.

Mint megírtuk, egy magyar nő volt az áldozata a dél-kaliforniai Aliso Viejo szépségszalonjában elkövetett robbantásnak kedden.

A detonációnak egy halálos áldozata volt, és két embert megsebesített. A helyi hatóságok gyanúja szerint egy csomagba rejtett pokolgép robbant fel, azt azonban egyelőre nem tudják, a küldemény hogyan került be a kétszintes épületbe. 

A KTLA 5 csatorna szerint a 48 éves magyar nő férjével, fiával és édesanyjával élt a Los Angeles déli agglomerációjában található Aliso Viejo településen. Szomszédai szerint szerette a munkáját, sokat dolgozott, de sokat utaztak is férjével külföldre.

Noha korábban felmerült a baleset is, a hatóságok jelenleg kizárták ennek lehetőségét, és szándékos emberölésként kezelik a történteket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!