szerző:
hvg.hu

A 48 éves magyar nő halálához vezető robbanást már szándékos emberölésként kezeli a rendőrség.

Mint megírtuk, egy magyar nő volt az áldozata a dél-kaliforniai Aliso Viejo szépségszalonjában elkövetett robbantásnak kedden.

A detonációnak egy halálos áldozata volt, és két embert megsebesített. A helyi hatóságok gyanúja szerint egy csomagba rejtett pokolgép robbant fel, azt azonban egyelőre nem tudják, a küldemény hogyan került be a kétszintes épületbe. 

A KTLA 5 csatorna szerint a 48 éves magyar nő férjével, fiával és édesanyjával élt a Los Angeles déli agglomerációjában található Aliso Viejo településen. Szomszédai szerint szerette a munkáját, sokat dolgozott, de sokat utaztak is férjével külföldre.

Noha korábban felmerült a baleset is, a hatóságok jelenleg kizárták ennek lehetőségét, és szándékos emberölésként kezelik a történteket.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!