szerző:
hvg.hu

Egyelőre nem tudni, gyilkosság vagy öngyilkosság történt-e. A nő kezei és lábai össze voltak kötözve a hírek szerint. A családnak kávézója volt Nagymegyer központjában.

Egy garázsajtóra felakasztva találta meg párja és egyik gyermeke egy magyar származású üzletasszony holttestét a szlovákiai Nagymegyeren. A 40 éves nő órák óta halott lehetett már a nyomozás eddigi állása szerint – írja a pénteki Blikk.

A rendőrség egyelőre nem zárja ki, hogy öngyilkosság történt, de a cikk szerint a haláleset furcsa körülményei miatt az is lehet: a kétgyermekes anya gyilkosság áldozatává válhatott.

Külföldi sajtóértesülések szerint a középkorú nő kezei és lábai össze voltak kötözve, a feje pedig egy zsákkal volt letakarva. A környékbelieket sokkolták a történtek, a Parameter szlovák hírportál szerint az asszony mindig mosolygós volt.

Előző munkáját a közelmúltban elvesztette, ezután vágott bele férjével együtt új vállalkozásba: kávézót nyitottak a település központjában.

A boncolás eredménye adhat választ arra, mi történhetett a nővel.

A szlovák hatóságok nem adtak ki tájékoztatást arról, hogy bűncseklekmény miatt folytatnak-e vizsgálatot. A Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság lapzártáig nem válaszolt a lap kérdéseire, a család sem szeretett volna nyilatkozni. Az ügyben eddig senkit sem tartóztattak le.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!