MTI Világ

Pándyt felmentették a szervkereskedelem vádja alól

Végleg befejeződik a Pándy-ügy Belgiumban: mivel nem találtak semmilyen bizonyítékot, megszüntetik az eljárást abban a vádpontban, amely szerint a magyar származású segédlelkész, Pándy András annak idején emberi szervek kereskedelmével is foglalkozott volna.

MTI Világ

A nagy Schumi haragszik öccsére

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher megharagudott öccsére, Ralfra, mert az egy Európa-szerte ismert szexbolthálózatba akarta befektetni a pénzét.

D.A Világ

Az utolsókat rúgja az ETA?

A napokban terrorakciókat végrehajtó baszk terrorszervezet sokak szerint „utolsó töltényeit” használja fel.

hvg.hu Világ

Nyolc tárcát kér az RMDSZ Nastasétől

"Mint a pókerben, úgy emeli a tétet a kormányalakítási tárgyaláson a Román Humanista Párt (PUR) és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ)" – írja mai számában a Romania Libera bukaresti napilap.

MTI Világ

Janukovicsot ejtette Kucsma

Viktor Janukovics többé nem tartja magát az ukrán hatalom hivatalos elnökjelöltjének, mivel Leonyid Kucsma leköszönő elnök kimutatta készségét az ellenzéki Viktor Juscsenko támogatására.

MTI Világ

EU-eljárás indul Görögország ellen

Az Európai Unió pénzügyminiszterei kedden támogatták a bizottság kezdeményezését, hogy eljárás induljon Görögország ellen, amiért Athén téves adatokat szolgáltatott hosszú időn át Brüsszelnek.

MTI Világ

A WADA váratlanul ellenőrizte Kenteriszt és Tanut

Az elmúlt napokban váratlanul ellenőrizte a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) az athéni olimpia előtt furcsa körülmények között tesztet mulasztó és a játékokról végül lemaradó két görög atlétát.

MTI Világ

Bárki lehet az olimpiai dal szerzője

Nyílt nemzetközi pályázatot hirdetett meg az ötkarikás játékok hivatalos dalának megírására a 2008-as pekingi nyári olimpia szervezőbizottsága (BOCOG).

MTI Világ

Már a CIA is pesszimistán látja Irakot

Az iraki biztonsági helyzet aligha javul a közeljövőben - állapítja meg az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) iraki irodájának vezetője, akinek bizalmas jelentéséről a The New York Times napilap szerzett értesülést.

MTI Világ

Szaddám pere ismét csúszik

Szaddám Huszein megbuktatott iraki diktátor pere a január 30-ra kitűzött általános választások után kezdődik.

MTI Világ

Újabb csoportos öngyilkosság Japánban

Kedd hajnalban három fiatal holttestére leltek egy autóban a szigetország déli részén. Ez már a sokadik hasonló eset az utóbbi hónapokban Japánban.

hvg.hu Világ

Várható volt a konzulátus elleni támadás

A szaúdi amerikai konzulátus elleni támadás egyfajta válasz Szaúd-Arábia al-Káida vezetőjének november közepén közzétett hangüzenetére, állítja egy terrorelhárító intézet.

MTI Világ

Juscsenko rejtélyes betegsége

Viktor Juscsenko ukrán ellenzéki elnökjelölt rejtélyes betegségéről írt az International Herald Tribune. A múlt héten egy brit toxikológus, John Henry felvetette, hogy Juscsenko tünetei dioxinmérgezésre hasonlítanak, amely bőrkiütésekkel jár.


A címlapról ajánljuk