Világ

Az isztambuli NATO-csúcs jelentősebb döntései

A törökországi Isztambulban merendezett NATO-tagországok csúcstalálkozójának első napján mindenekelőtt arról döntöttek, hogy a katonai szövetség segítséget nyújt az új iraki kormánynak a biztonsági erők kiképzéséhez.

MTI Világ

Aragones lehet a spanyol szövetségi kapitány

Miután a spanyol labdarúgó-válogatott már a csoportmérkőzések zárásakor kiesett a portugáliai Európa-bajnokságon, több edző neve is felmerült a távozó Inaki Sáez pótlására.

Világ

Kovács támogatja, az európai szocialisták ellenzik Barroso jelölését

Az EU soros elnöke a portugál kormányfőt javasolja az Európai Bizottság élére, de az Európai Szocialisták Pártjának elnöke szerint ki kellene szélesíteni az elnökjelöltek körét a jobboldalon túlra is. Ugyanakkor Kovács László szerint Magyarország számára előnyös Barroso jelölése.

Világ

Isztambuli robbantás: bocsánatot kértek a terroristák

Egy szélsőbaloldali török terroristacsoport a szervezet egyik tagja által csütörtökön akaratlanul okozott, négy halálos áldozatot követelő és 21 személyi sérülést okozó isztambuli robbantásért kért bocsánatot a lakosságtól.

Világ

Átadták a hatalmat, iraki kézben Szaddám

A hatalmat hétfő reggel adták át hivatalosan az iraki átmeneti kormányzatnak Bagdadban, két nappal azelőtt, ahogy azt eredetileg tervezték. Az amerikaiak hétfőn Szaddám Huszein volt iraki diktárort is az iraki igazságügyi minisztérium hatáskörébe helyezték.

Világ

Hollywood Kerry-t támogatja

Barbra Streisand, Ben Affleck, Robert de Niro és Leonardo DiCaprio is közte volt azoknak, akik csütörtökön felléptek a John Kerry demokrata elnökjelölt támogatására rendezett Los Angeles-i koncerten. New Yorkban július 8-án tartandó ikerkoncerten Whoopi Goldberg és Jon Bon Jovi is fellép majd.

Világ

A dalai láma fellép a gyorséttermek ellen

Akkor vált vegetáriánussá, amikor végignézte egy csirke levágását - állítja a dalai láma. Így levélben szólította fel az amerikai központú Yum! étteremláncot, hogy ne nyisson Kentucky Fried Chicken (KFC) gyorséttermet Tibetben.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával