MTI / hvg.hu Világ

Az amerikaiak 58 százaléka szerint gáz, ahogy Trump kormányoz

Tovább csökkent hazájában az amerikai elnök népszerűsége. A Washington Post és az ABC News friss közvéleménykutatása szerint a korábbi elnökök - Barack Obama és Bill Clinton és elutasítottsága sosem volt ilyen magas, mint most Donald Trumpé és George W. Bush is csak a második ciklusára küzdötte le magát ennyire.

Zgut Edit Világ

Putyin csőbe húzta Trumpot

A G20-csúcson tartott találkozóval mindenképpen az orosz elnök jött ki jól a kommunikációs kötélhúzásból, véli Zgut Edit, a Political Capital külpolitikai elemzője.

hvg.hu Világ

Nocsak, van, ahol az ellenzék szervez nemzeti konzultációt és be is fűthet a hatalomnak

Venezuela már három éve mély gazdasági és politikai válságban van. Az olajár 2014-ben kezdődött zuhanása felgyorsította az állam mindenhatóságát hirdető, szocialista rezsim régóta érlelődő csődjét. Idén drámaivá vált a helyzet, az utóbbi három hónap heves tüntetésein 92-en vesztették életüket. De most új szakasz kezdődhet.

MTI Világ

Börtön a macskák gyilkosának

Tizenhat éves börtönbüntetést szabott ki a bíróság a kaliforniai San Joséban arra a férfira, aki beismerte, hogy 18 macskát rabolt el, majd kínzott és gyilkolt meg

Domány András Világ

Lengyelországban megszűnik a független bíráskodás

Szombatra virradó éjszaka a lengyel törvényhozás olyan jogszabályokat fogadott el, amelyek lényegében felszámolják a független igazságszolgáltatást. A jövő héten pedig a Legfelső Bíróságot készülnek megsemmisíteni. Mindez bizonyosan alkotmánysértő, de a már meghódított Alkotmánybíróságtól nem kell tartania a kormánypártnak.

1 2 3 4 5 6 7
5397
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával