Merkel nagy bejelentésre készül idén
Világ

Merkel nagy bejelentésre készül idén

Angela Merkel német kancellár várhatóan a Kereszténydemokrata Unió (CDU) decemberi kongresszusán jelenti majd be, hogy a 2017-es szövetségi parlamenti választáson elindul a kormányfői tisztségért – írta hétfőn a Bild.

hvg.hu Itthon

Szijjártó előkészíti a terepet Ankarában Orbánnak

Ankarába utazik kedden Szijjártó Péter: a magyar külgazdasági és külügyminiszter az első magas rangú európai politikus, aki a júliusi puccskísérlet óta Törökországba utazik, Orbán Viktor miniszterelnök útját készíti elő – írja az Origo. A Külgazdasági és Külügyminisztérium a cikkben írtakat megerősítette az MTI-nek.

MTI Világ

Donald Trump csütörtök este olyat tett, amit még soha azelőtt

A republikánusok elnökjelöltje egy kampánygyűlésen bocsánatot kért amiatt, hogy sokszor nem válogatja meg szavait a vita hevében. Trump először mondott kampánybeszédet azóta, hogy lecserélte kampányának vezetőit, akikről a politikai elemzők azt feltételezik, hogy a korábbiaknál radikálisabb stílusban viszik tovább Trump kampányát.

hvg.hu Világ

Talán fellélegezhet Aleppó – 48 órára

A 48 órás humanitárius fegyvernyugvást az oroszok és a nyugati koalíció vezetői is támogatják, de utóbbiak szerint ezt az ENSZ-nek és nem Moszkvának kell lebonyolítania.

hvg.hu/MTI Világ

Texas elszakadásába is belemenne a Trump-hívők egy része

Államuk elszakadását támogatnák a Trump-hívő texasiak, ha Hillary Clinton nyeri az amerikai elnökválasztásokat, derül ki egy felmérésből. A vélemény jelentős, de nem többségi támogatást kapott, ráadásul az államban maga Trump sem áll túl jól.

1
4 5 6 7 8
5184
A címlapról ajánljuk