MTI/hvg.hu Világ

Hátborzongató családi fotón Kim Dzsongun meggyilkolt féltestvére

A Kuala Lumpur-i repülőtéren mérgezték meg Kim Dzsongnamot, az észak-koreai diktátor féltestvérét. Korábban az életéért könyörgött fivérénél, akivel közös családi fotón is szerepelnek. Nem jelentett valódi veszélyt a rezsimre, de tüske volt a köröm alatt, így hosszú évek bujkálása után méreggel tették el lábalól. A gyilkossággal összefüggésben szerdán őrizetbe vettek egy nőt.

Techet Péter Itthon

A nemzet trükkje

Nemhogy hollandok, de afgánok sem akarnak ideköltözni.

MTI Világ

Könnyebben lehet beutazni Romániából

Tíz új határátkelőt nyitnak meg alkalomszerűen a hét végétől a magyar-román határszakaszon – közölte az MTI-vel a román külügyminisztérium sajtóosztálya.

Bihari Ádám Világ

A "korrupció gyilkol", de győzhet-e a román okostelefonos forradalom?

1989 óta nem látott tömeg, több százezer ember ment ki az utcára Romániában az elmúlt hetekben, és úgy tűnik, egyelőre nem is akarják ezt abbahagyni. Mi ütötte ki ennyire a biztosítékot, hogy még azok is a kormány ellen tüntetnek, akik hatalomra juttatták? Miért elégedetlenek az erdélyi magyarok az RMDSZ hallgatásával? Románokat és romániai magyarokat kérdeztünk.

MTI Világ

Kis híján agyonütött hét embert a karton Matteo Renzi - fotók, videó

Matteo Renzi volt olasz kormányfőt ábrázoló, de Paolo Gentiloni jelenlegi miniszterelnök arcát viselő, egy méter magas kartonfigura sebesített meg hét embert, köztük öt nézőt, amikor lezuhant a toszkánai Follonica fürdőváros karneváli felvonulásának egy díszes kocsijáról.

1
4 5 6 7 8
5311
A címlapról ajánljuk