Bejelentkezés  

Monica Lewinsky: "Beleszerettem a főnökömbe, ahogy a 22 évesek szoktak"

Monica Lewinsky: "Beleszerettem a főnökömbe, ahogy a 22 évesek szoktak"

Az emberek online terrorizálásának beszüntetését nevezte hétfőn élete új küldetésének Monica Lewinsky, aki amiatt vált világszerte ismertté, mert 1995-ban, fehér házi gyakornokként intim viszonyt folytatott az akkori elnökkel, Bill Clintonnal.

MTI

New York Times: diplomáciai incidenst robbantott ki az USA kitiltás

A New York Times (NYT) szerint a magyar politikai köröket átható diplomáciai incidenst robbantott ki az Egyesült Államoknak az a lépése, hogy korrupció gyanúja miatt beutazási tilalommal sújtott hat magyart, kormányalkalmazottat, illetve a kormánnyal kapcsolatban álló embert. Az újság szerint az ügy újabb bizonyítéka a két nemzet között növekvő feszültségnek.

MTI

Putyin igazi barátnak nevezte az éjjel meghalt Total-vezért

Oroszország igazi barátjának nevezte Vlagyimir Putyin a repülőtéri szerencsétlenségben hétfőn Moszkvában elhunyt Christophe de Margerie-t, a Total francia olajtársaság elnök-vezérigazgatóját.

MTI

Volt lengyel miniszter: Putyin már 2008-ban is megfenyegette Ukrajnát

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szélesebb fórumon, a 2008-as bukaresti NATO-Oroszország csúcson is megfogalmazta Ukrajnának címzett nyílt fenyegetését - mondta hétfőn éjjel Bogdan Klich akkori lengyel nemzetvédelmi miniszter, Radoslaw Sikorski volt külügyminiszter amerikai interjúja kapcsán.

MTI

Öt év börtönre ítélték Pistoriust

Öt év börtönre ítélték Pistoriust

Oscar Pistoriust a bíróság öt év börtönbüntetésre ítélte kedden Dél-Afrikában barátnője megöléséért.

hvg.hu

Szöul új radarrendszerrel fegyverezte fel magát az észak-koreai drónok ellen

Az LIG Nex 1 nevű helyi védelmi cég által kifejlesztett háromdimenziós radarok az alacsony repülési magasságú gépeket, köztük a szovjet gyártmányú AN-2 típusú biplánokat és a 200 kilométernél kisebb hatósugarú drónokat képesek észlelni és nyomon követni. A rendszer egyúttal előzetes figyelmeztetést tud adni egy esetleges ellenséges behatolásról.

MTI

Ettől félnek az emberek legjobban a világon – térkép

Ettől félnek az emberek legjobban a világon – térkép

Felmérte és térképre is vitte a Pew Research Center kutatóintézet, hogy a világ 44 országában mitől félnek leginkább az emberek. A felmérés tavasszal készült, az ebola mostani elterjedése előtt, és az eredményekhez az is hozzátartozik, hogy magyarokat nem kérdeztek meg.

hvg.hu

Felrobbant egy indiai tűzijátékgyár

Legalább húszan meghaltak, mikor felrobbant egy indiai tűzijátékgyáűr, ahol a közelgő divali fesztiválra készítettek tűzijátékokat.

MTI

Ebola: Csehországban is ellenőrzik a beutazókat

A csehországi nemzetközi repülőtereken az ebolafertőzés veszélye miatt kedd reggeltől ellenőrzik a külföldről érkező összes utast. Az intézkedést a cseh nemzetbiztonsági tanács hozta a múlt héten.

MTI

Részeg volt a hókotró vezetője a Total elnök-vezérének halálos balesetekor

A repülésirányítókat és a hókotró vezetőjét hibáztatja a vizsgálat a vnukovói szerencsétlenségért, amelyben elhunyt a Total olajcég elnök-vezére is.

MTI

Egymilliárd forintnál is többet ér az eltűnt 43 mexikói diák

A mexikói főügyészség 64,5 millió pesót, azaz 1,1 milliárd forintot fizet annak, aki hiteles és hasznos információval tud szolgálni az ország délnyugati részén szeptember végén elrabolt 43 diák hollétéről.

MTI
Hirdetés

Meghalt Gough Whitlam, a legendás volt ausztrál kormányfő

Kilencvennyolc éves korában elhunyt kedden Gough Whitlam, Ausztrália 1972 és 1975 közötti miniszterelnöke, az egyetlen demokratikusan választott kormányfő, akit az Ausztrál Államszövetség 1901 óta íródó történetében, egy példa nélküli alkotmányos válság során menesztett a brit főkormányzó – találgatások szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a brit kémelhárítás, az MI5 sugallatára.

MTI

Ebolajárvány: nem sokat segít a reptéri szűrés

Alig jelentene további előnyt az ebolajárvány megállításában a Nyugat-Afrikából érkezők repülőtéri szűrése – derült ki egy új tanulmányból.

MTI

Putyin Ukrajna felosztását javasolhatta a lengyeleknek

A lengyel parlament elnöke szerint pontatlanul idézte őt a Politico amerikai portál abban az interjúban, amelyben arról beszélt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök 2008-ban azt javasolta Donald Tusk akkori lengyel miniszterelnöknek, hogy a két ország ossza fel egymás között Ukrajnát.

MTI
Hirdetés

Monica Lewinsky: "Beleszerettem a főnökömbe, ahogy a 22 évesek szoktak"

Monica Lewinsky: "Beleszerettem a főnökömbe, ahogy a 22 évesek szoktak"

Az emberek online terrorizálásának beszüntetését nevezte hétfőn élete új küldetésének Monica Lewinsky, aki amiatt vált világszerte ismertté, mert 1995-ban, fehér házi gyakornokként intim viszonyt folytatott az akkori elnökkel, Bill Clintonnal.

MTI

Obama már most elment szavazni

Barack Obama amerikai elnök hétfőn élt a korai szavazás lehetőségével, és Chicagóban leadta a voksát a közelgő "félidős" választások alkalmából.

MTI

A Trafalgar Square-en tüntetnek a magyarok október 23-án

A londoni gyűlés szervezői arra buzdítják a kint élő magyarokat, hogy ünnepeljék meg ők is a demokratikus Magyar Köztársaság kikiáltásának 25. évfordulóját "a második legnagyobb magyar városban". Az elmúlt 25 év nem pontosan a reményeik szerint sikerült - írják.

hvg.hu

7 nőt ölt meg egy sorozatgyilkos az USA-ban

43 éves Darren Van legújabb, megfojtott áldozatára pénteken bukkantak rá egy motelben az indianai Hammondban. A férfi további hat gyilkosságot vallott be.

MTI

Öncenzúrázó magyar újságírókról beszélt az EBESZ az Európai Parlametnben

DK-s EP-képviselők szerveztek közmeghallgatást a magyar médiaszabadság témájában. Videóüzenetben megszólalt Dunja Mijatovic, az EBESZ médiaszabadsággal foglalkozó tagja is.

MTI

Ebola: Meggyógyult egy norvég orvos

Az ENSZ egy újabb munkatársa halt meg ebolában, egy norvég orvos viszont felépült a betegségből. Kuba több száz egészségügyi dolgozót küld Nyugat-Afrikába.

MTI

Barnamedve ölt meg egy embert Dél-Lengyelországban

Az eltűnt 70 éves férfi után kutató hegyi mentőket és a velük tartó falusiakat is megtámadta egy hatalmas barnamedve. Valószínűsíthető, hogy ez az állat ölte meg a férfit, akit végül holtan találtak meg az erdőben.

MTI
Hirdetés
1456784503
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X