Duma Aktuál: A 80 kilométernyi 100 kilométeres autópálya, avagy korrupciós legek az EU-ban

HVG360

1 perc

2019.10.02. 13:05

2019.10.02. 14:20

Októbertől a Duma Aktuál új epizódjai csak a hvg360-on lesznek láthatók. Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter és Litkai Gergely kommentálják és elemzik a híreket Berki Krisztián polgármesteri programjától a legelképesztőbb zászlótartórúd-átadásig. A premier előtt ráhangolódásképp a korábbi felvételekből tallóztunk.

A Duma Aktuál a Dumaszínház egyik legnépszerűbb előadása, mely minden hónapban a közélet, politika és a kultúra friss történéseit dolgozza fel rekeszizmot nem kímélő módon. Októbertől a Duma Aktuál új epizódjai hvg360-on lesznek csak láthatók. A premiert megelőzően azonban még a korábbi felvételekből tallóztunk. Hétfőn a leghaszontalanabbul elköltött EU-s pénzekről szóló részt mutattuk meg újra, kedden a MÁV elhíresült kabalafigura-pályázatának kommentárjait idéztük fel, ma pedig Mészáros Lőrinc és Mark Zuckerberg képességeinek tételes összehasonlítása volt terítéken.

Az utolsó múltidéző epizódban az EU-s korrupciós legekről lesz szó. Van jó hír is benne: Magyarország csak a második legkorruptabb ország. És mi pénzünkben van, hogy ezt elintéztük...