hvg.hu Autó

Megint zuhan a benzin ára, már 250-ért is tankolhatunk

Hét forinttal csökken a benzin és három forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. Így a benzin átlagára 265 forint, a gázolajé 291 forint lesz szerdától. A legolcsóbban alig több mint 250 forintért tankolhatunk majd benzint és 280 forint körüli áron gázolajat.

MTI Itthon

Óriási dugó van a Rákóczi úton

Nagy torlódás alakult ki Budapesten hétfő délelőtt a Baross tértől kezdődően a Rákóczi útón, mert a Kossuth Lajos utca Erzsébet híd felé vezető oldalán egy épület homlokzatán végzett munkálatok miatt nem lehet közlekedni - közölte a Fővinform ügyeletese.

MTI Autó

Nincs torlódás a temetők környékén

A fővárosi temetők többségének környékén vasárnap délelőtt nem alakult ki torlódás, de erős a forgalom a nagyobb temetők - mint a rákoskeresztúri Új köztemető, az óbudai temető és a farkasréti temető - környékén - jelezte a Fővinform.

MTI Világ

Három év haladék autógyártóknak a szén-dioxid csökkentésére

Az Európai Unió tagországai a világgazdasági visszaesés veszélye miatt hajlandók három év haladékot adni az autógyártóknak az új gépkocsik szén-dioxid-kibocsátásának jelentős mértékű csökkentési kötelezettségét illetően - közölték szombaton Brüsszelben az unión belül folytatott tárgyalások menetét jól ismerő források.

hvg.hu Autó

Turbós Forester: a macsó erdész cégautója

Félelmetes erejével kompenzálja az idő múlását a Subaru Forester. Hiába a külső megújulás, kényelmi, szórakoztató és technikai fronton elmarad a versenytársaktól. Megteheti, hisz nincs még olyan hobbiterepjáró, amelyet ekkora élvezet lenne vezetni.

hvg.hu Autó

Aveo-teszt: olcsó autó városi furikázásra

Méreteiben nem, külső és belső megjelenésében jelentősen változott az új Chevrolet Aveo, a hazai autópiac egyik legolcsóbb modellje. Alapára 1,2 literes motorral 2,6 millió forint listaáron. A lengyeleknél gyártott koreai kisautót meg lehet szeretni, de nekem nem sikerült.

hvg.hu Autó

Vezettük az új Citroen C4 kupét

Az év vége előtt egy kicsit újjászületett a C4. Nem kell nagy változásokra gondolni: új a motorházfedél, a légbeömlő, megváltozott a műszerfal és új motorok érkeztek. Az autó ára nem változott, egyes extrák csomagban 160-250 ezer forintos árelőnnyel vásárolhatók meg. A kupé osztott hátsó ablaka továbbra is zavarja a kilátást.

HavariaPress Itthon

Súlyos karambol miatt lezárták az M5-öst

Hátulról kamionnak ütközött egy Suzuki az M5-ös autópálya főváros közeli szakaszán, az autó sofőrje a roncsok közé szorult - jelenti a HavariaPress.

HVG Gazdaság

Zastava-sirató

A szerbiai Kragujevac – az ország egykori fővárosának – újjászületését remélik attól, hogy az olasz Fiat bevásárolta magát a szebb napokat látott Zastava autógyárba.

hvg.hu Autó

Saab-teszt: nem veszett el a tenyérizzadós fíling

„Hát, nem lettem Saabos” – mondta a szakértő kolléga, miután visszatért a szerkesztőségbe egy gyors kör után az új Saab 9-3 dízeles Aeróval. Komolyan mondom, nem értem, miért. A 9-3 Aero TTid-ben ugyanis megvan minden, amiért a Saabot szeretni lehet – rajongók szerint szeretni kell.

hvg.hu Autó

Jó árakon kínálják az új Volkswagent

November első napjaiban már a szalonokban is megtekinthető és kipróbálható az új, immár hatodik szériás Volkswagen Golf. A külsejében alig, műszaki tartalmában és eleganciájában sokat változott újdonság átlagosan pár százalékkal olcsóbban vásárolható meg, mint elődje. A forgalmazó idén 300, jövőre 3000 új Golf eladására számít. A kombi, a GTI, a Golf Plus és a BlueMotion változatok a jövő évben várhatók, a megújult Jetta 2010-ben érkezik.