szerző:
hvg.hu

Az Index egyik olvasója a budapesti 45-ös buszon ülve figyelt fel arra, micsoda lyuk tátong a lába alatt, amin a portál saccolása alapján egy kisebb méretű kutya biztosan, de nem kizárt, hogy egy kisgyermek is kieshetett volna.

Az Index azt írja, olvasójuk még hétfőn reggel, 6 óra 45 perckor készítette a videót.

A portál az eset miatt megkereste a BKV-t, de egyelőre nem kaptak választ. A Közlekedő Tömeg Egyesület részéről viszont elmondták, hogy a videón szereplő busz valószínűleg egy olyan jármű, aminek a padlójára javítás után már nem szerelték vissza a szerelőpanel borítóját, vagy ha az meg is történt, akkor valaki egy speciális kulccsal leszerelte onnan.

Az egyesületnél azt is elmondták, hogy aránylag gyakran (2-3 havonta) kapnak ilyen jellegű fotókat a BKV-s bejelentő-programjukba.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!