szerző:
hvg.hu

Az igen komoly Ferrari-gyűjtőként ismert Josh Cartu ezúttal egyszerre két autóját töltötte meg üzemanyaggal.

A mai napon 3 forinttal emelkedett a benzin ára: mostantól ezen üzemanyagfajta literenkénti átlagára 381 forint. A kanadai származású budapesti milliárdost, Josh Cartut vélhetően csak mérsékelten érdekli a benzinár emelkedése, mindenesetre emberünk tegnap délután egyszerre két szlovák rendszámos szuperautóját is megtankolta Budapesten.

Az alábbi felvételen látható Rolls-Royce Phantom EWB egy több mint 200 millió forintos luxuslimuzin, a mellette lévő kútfejen megtankolt 963 lóerős Ferrari LaFerrari Aperta pedig körülbelül 600 millió forintba került, de olyan kevés készült belőle, hogy jelenlegi értéke körülbelül 2-3 milliárd forintra tehető.

Josh Cartu (@jcartu) által megosztott bejegyzés,

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!