szerző:
hvg.hu

Ez a levél akár viccnek is betudható lenne, de sajnos nem az. Valaki tényleg beleköt a mentőautók hangos szirénázásába. És demonstrációval fenyeget.

Az alábbi OMSZ videóban Kormos Anett humorista szerepel, de az általa felolvasott panaszlevél sajnos nem vicc kategóriás, ugyanis az írója a jelek szerint teljesen komolyan gondolta a benne foglaltakat.

Néhány kiragadott részlet a nem túl hosszú, mintegy 1 perces videóból, pontosabban a benne felolvasott levélből:

"A mentősök éjjel-nappal kivétel nélkül borzalmas szirénahasználattal közlekednek."

"Szirénáznak, mint az állat."

"Igazi keleti, neveletlen, barbár állatok."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!