szerző:
hvg.hu

Íme a legújabb utcai művészet, azonban ezekben az ideiglenes alkotásokban csak a következő esőig gyönyörködhetünk.

Az időjárási viszonyok függvényében időről időre rengeteg piszkos és sáros autó árasztja el az utakat, és ezek a járművek bizony egészen addig vizuális környezetszennyezést végeznek, amíg le nem mossák őket.

De ha már a mosást sokan elspórolják, akkor legalább valamilyen kreatív módon kezdhetnénk valamit a piszkos autókkal. Ez az ötlet egy moszkvai művész fejéből pattant ki, és az ötletet tett is követte: emberünk nemes egyszerűséggel alkotni kezdett a mocskos autók felületén.

Nyikita Golubev néha személyautókat is kezelésbe vesz, de emberünk elsősorban a szinte végtelen méretű rajzfelületet biztosító teherautókat részesíti előnyben. És ilyen munkát végez rajtuk:

 

#Prayer #Durer #dirtycarart #dustpainting #dustbrushing #classics #alaprima #originalduster #dirtymoscow #proboynick

Nikita Golubev (@proboynick) által megosztott bejegyzés,

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!