szerző:
hvg.hu

A pécsi Tudásközpont közelében lévő utcánál választott rossz irányt egy opeles.

Valószínűleg a pécsi autósok 99,99 százaléka tudja, hogy ez a szakasz egyirányú, a Somogyi Béla utcától egészen a Búza téri nagy kereszteződésig – írja a bama.hu.

Ebben talán igazuk is van, viszont ez az autós nem volt ennyire ismerős a környéken, vagy csak egyszerűen elnézett valamit, de életveszélyes manővert hajtott végre, amikor behajtott erre a szakaszra a Zsolnay út felől.

Megjegyzendő, hogy a kommentelők közt is sokan említik, hogy elég gyakran fordul ott elő hasonló. Ebben az esetben azért lehet, hogy forgalomszabályozóknak is ellenőrizni kellene a helyszínt.

„A szembesávban megy, uram" - elképesztő jelenet a szentendrei úton

Minden évben szörnyű tragédiák történnek hasonló esetekből, hogy szemből hajtanak fel sofőrök gyorsforgalmi utakra. Most döbbenetes mázlival egy higgadt autós közbeavatkozott.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!