szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ilyen az amikor új funkciót kap egy alaposan leültetett autó, pontosabban annak löhárítója.

Az autótuning egyik legnépszerűbb eszköze a kocsi leültetése, rövidebb és keményebb rugók, sportfutómű alkalmazása. Ennek számos előnye lehet, így például lejjebb kerül az autó tömegközéppontja, irányváltáskor kevésbé dülöngél a kasztni, és a jármű alapvetően kezesebben viselkedik sportos vezetési stílus mellett.

Emellett persze számos hátránnyal is szembesülhetünk, hiszen egyrészt rossz útviszonyok mellett sokat romlik a komfort, másrészt fennáll a veszélye annak, hogy odaverjük a kocsi alját az aszfalthoz.

Az alábbi videón látható régi Peugeot 206-os tulajdonosa viszont teljesen új, tipikusan őszi feladattal látta el hőn szeretett francia tuningautóját, és a jelek szerint abszolút nem fél attól, hogy egy kisebb útegyenetlenség esetleg leszakítja a lökhárítóját.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!