Sokáig bánhatja, ha ma nem megy ki a Hungaroringre: íme a benzingőzös mennyország

Sokáig bánhatja, ha ma nem megy ki a Hungaroringre: íme a benzingőzös mennyország

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
László Ferenc

Elképesztően ritka, gyönyörű szép, irgalmatlanul hangos és adott esetben több milliárd forintos értéket képviselő régi versenyautók érkeztek Mogyoródra. Ha csak egy kicsit is rajong az autókért, ezt látnia kell.

Apró frontajtós Isetták, kicsit nagyobb és éppen a márka 60. születésnapját ünneplő Minik, orosz veteránok, brit luxusautók és hamisítatlan szuperdrága olasz sportkocsik. Ezek most mind megtekinthetők Mogyoródon, a Hungaroring Classic nevezetű rendezvényen, melynek ma, vasárnap van a zárónapja.

Ráadásul nemcsak állóhelyzetben lehet megismerkedni az időben néhány évtizedet visszarepítő színes autós kavalkád adott esetben több milliárd forintot érő delikvenseivel. A négykerekűeket ugyanis időről időre beindítják és tehetős tulajdonosaik versenyre kelnek az idővel és egymással is. Legutóbb két éve volt ilyen rangos rendezvény hazánkban, és egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz legközelebb. Mi szóltunk.

A pénteki nyitónapon készült képeink itt találhatók, lentebb pedig a szombati felvételeink tekinthetők meg. A belépőjegy 8 900 forint és a 14 év alattiak ingyenesen látogathatják a számos gyermekprogrammal, zenei eseménnyel megspékelt nemzetközi rendezvényt.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.