Ezt a rendőrautót először saját maguknak kéne leinteni ellenőrzésre

Ezt a rendőrautót először saját maguknak kéne leinteni ellenőrzésre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mennyire lenne igazságos egy 530 lóerős és ordító kipufogós járőrautó?

Nem csak első blikkre alkotta meg a német Abt tuningcég, vélhetően minden olyan rendőr álomautóját, aki szeret gyorsan menni. Alapjául az Audi RS4 Avantot választották, amelynek szokásos teljesítménye 450 LE és nyomatéka 600 Nm.

Ehhez adtak méghozzá plusz 80 LE többletteljesítményt az ABT Power S teljesítményfrissítés elektronikával, beleértve egy kiegészítő vízhűtőt és további légbeömlőt a karosszérián. Hogy kellően stabil is legyen a megnövelt teljesítmény mellett a modell, megkapta az ABT sportfutómű csomagját is.

©

Az optikai beavatkozások is igen látványosak: a hűtőrács, a szénszálból készült kerekek, a kerékív-megnyitása a levegőnek, valamint az ABT hátsó szpojlere és nem utolsósorban az ABT kipufogórendszere révén, amelynek végén négy 102 mm-es valószínüleg nem éppen csendes torok található.

Azonban nem kell irigykedni, mert ezt a rendőrautót senki nem kapja meg véhetően, mert az Essenben megrendezésre kerülő tuningshowra építették a rendőrséggel közös projekt keretében: Biztonságos tuningot az utakra – szlogennel, aminek igazával ebben az esetben kétségtelen nehéz vitatkozni.

©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások