Magyarországon a vadonatúj Ford Kuga, amiből már hibrid is kapható

Magyarországon a vadonatúj Ford Kuga, amiből már hibrid is kapható

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Ford kompakt divatterepjárójának új generációja körülbelül 1 millió forinttal kerül többe a gyengébb felszereltségű elődjénél.

A Ford 2008-ban dobta piacra az első Kugát, melyet aztán 2012-ben követett a második generációs kiadás, idén tavasszal pedig leplezték a teljesen új harmadik nekifutást. És az új modell mostantól már hazánkban is rendelhető.
©

Míg a kifutó változat alapára 7,57 millió forint, addig az új Kuga jelenleg minimum 8,62 millió forint kifizetését követően vezethető haza. Megjegyzendő, hogy a második generációs Kuga legolcsóbb változata Business felszereltségű, míg az új generáció a magasabb felszereltségű Titanium szinttől indul, de közös vonás a 150 lóerős 1,5 literes benzinmotor, a hatfokozatú kézi váltó és az elsőkerékhajtás.

©

A 48 V-os lágyhibrid hajtásláncú 150 lóerős 2 literes 4 hengeres dízelváltozat alapára 9,7 millió forint. Az összkerékhajtású 190 lóerős dízelmodell 11,6 millió forinttól indul.

©

A 11,7 millió forintos alapárú plugin hibrid változatban egy 2,5 literes 4 hengeres benzinmotor, egy elektromotor, egy generátor és egy 14,4 kWh-s akkumulátor található. Ez a 225 lóerős összteljesítményű modell 50 kilométert képes megtenni tisztán elektromos módban, a teljes feltöltés mintegy 4 órányi időt vesz igénybe.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.