szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legtöbb vevőnek kevés a szerény, ötféle színből álló paletta.

A Tesla nem kínál túl sok választási lehetőséget, ha a járművei színéről van szó. Meg is tudják magyarázni mindezt azzal, hogy így olcsóbb a gyártás és az esetleges javítási költségek is, mert nem kell annyiféle színárnyalatot tartani. Ugyanakkor a Tesla modellpalettáját kitevő "S ,3, X, Y" sorozatban lévő autók meglehetősen unalmas színei jó néhány tulajdonost arra kényszerítenek, hogy külsős cégekhez forduljanak a kocsik egyedibbé tétele miatt.

A Tesla is felismerte a problémát és elindította saját, autófóliázó szolgáltatását. Jelenleg csak Kínában és ott is csak a legnagyobb kereskedőknél: Pekingben, Sanghajban, Kantonban, Szencsenben és Szucsouban lehet a fóliázást kérni. Az autófólia persze nem olcsó, de házon belüli megoldásával a Tesla vélhetően versenyképes árat tud kínálni a külsős cégekkel szemben.

A fóliázással elérhető egyedi megjelenés mellett még egy dologra is megoldás a módszer, a Tesla autóit ugyanis gyakran éri kritika a fényezési minőség miatt. A fólia pedig ezt a kérdést is elegánsan orvosolja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony bemutatta, milyen rakpartot álmodtak meg

Karácsony bemutatta, milyen rakpartot álmodtak meg

Fluor: „Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?”

Fluor: „Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?”

Nem elírás: 360 kilométerrel árulnak egy 28 éves Audit

Nem elírás: 360 kilométerrel árulnak egy 28 éves Audit