szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autós csak annyit látott, hogy a nő elkezdni locsolni a kocsiját egy töltőpisztolyból.

A napokban tűnt fel egy videó az interneten, amelyen egy hitetlenkedő amerikai autós riadtan konstatálja, hogy egy Minnesota állambeli benzinkútnál az egyik oszlop mellett állva egy nő elkezdi locsolni a kocsiját benzinnel.

A Toyota Higlandert nagy nyugalommal öntöző nőről készült felvétel gyorsan bejárta az internetet, de a történtekre van racionális magyarázat.

A Jalopnik oldal arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes megnézni a csövet, ami a kútpisztolyhoz csatlakozik. Eleve rugalmasabb és hosszabb, mint a szokásos üzemanyagtöltő-csövek, és tekercsben fekszik a földön. A kifolyó anyag is sokkal inkább víznek tűnik a színe alapján, mint benzinnek vagy a gázolajnak. A megoldás egyszerű lehet: a benzinkutaknál nem ritka, hogy az ablakmosó tartályát az üzemanyagtöltő kútfejhez hasonlóan lehet feltölteni, a nő pedig vélhetően azzal kezdte tisztogatni a kocsiját.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gigantikus hűtőrács az Audi Maybachra adott válaszán, a Horch luxusautón

Gigantikus hűtőrács az Audi Maybachra adott válaszán, a Horch luxusautón

Világhírű hollywoodi sztárséf nyit éttermet Budapesten

Világhírű hollywoodi sztárséf nyit éttermet Budapesten

Nemsokára bejárhatjuk a helyet, ahol megölték Julius Caesart

Nemsokára bejárhatjuk a helyet, ahol megölték Julius Caesart