MTI Kult

Ókovács Szilveszter lett az Opera kormánybiztosa

Ókovács Szilveszter operaénekest, a Duna Televízió vezérigazgatóját nevezte ki augusztus 22-i hatállyal Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Állami Operaház kormánybiztosának. Ókovács azt mondta, körülbelül még egy hónapig marad a Duna TV élén.

hvg.hu Itthon

Kultúrcsatornával bővül az új Duna Tv

Jövő nyártól két csatornán sugároz a Duna Tv. Az egyes "mértéktartó közéleti adó", míg a kettes, DunArt nevű csatorna "magaskultúrával töltött értéktár" lesz. Ókovács Szilveszter vezérigazgató a Magyar Hírlapnak nyilatkozott terveiről.

hvg.hu Itthon

Ókovács: egyetlen hírcentrum lesz a közmédiában

Egyetlen hírcentrumban készülnek majd a jövőben a közmédiumok hírei - de ez csak annyit jelent, hogy a tényanyagokat egy helyről szerzik be a médiumok, felszámolva ezzel az eddigi párhuzamosságokat - nyilatkozta Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió frissen megválasztott vezérigazgatója a csatorna Közbeszéd című műsorában.

MTI Itthon

Megválasztották a közmédiumok vezetőit

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma megválasztotta csütörtök délután Medveczky Balázst a Magyar Televízió, Jónás Istvánt a Magyar Rádió, Ókovács Szilvesztert a Duna Televízió, Belénessy Csabát pedig a Magyar Távirati Iroda vezérigazgatójává - közölte Balogh László, a kuratórium elnöke.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk