MTI Itthon

Kutyát kínzott egy fiatal

Állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, miután fiatalok megpróbáltak egymásra uszítani két kutyát az Ózdot Arlóval összekötő kerékpárút mentén, s miután ez nem sikerült, az egyik állatot megverték, felakasztották, s tetemét egy aknába dobták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

MTI Itthon

Állatkínzás miatt fogházbüntetésre ítéltek egy belegi fiút

Állatkínzás miatt 1 év 3 hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélt nem jogerősen a Kaposvári Városi Bíróság csütörtökön egy 18 éves belegi fiatalembert, aki két évvel ezelőtt brutális kegyetlenséggel, egy fejsze fokával több csapással megölte a kutyáját.

life-style.hu Shake

Nyers valóság a konyhában

A vegán életmód - és annak még extrémebb változata, a nyers diéta - korántsem Demi Moore, vagy valamelyik...

MTI Itthon

Brutálisan összeszurkáltak egy kutyát Óbudán

Brutálisan összeszurkált két részeg férfi egy kutyát Óbudán az Ürömfű utcában, és csak az állatkínzás szemtanúinak köszönhetően sikerült megmenteni az eb életét - közölte a Noé Állatotthon Alapítvány csütörtökön. Az állatkínzók tettükért akár három év börtönt is kaphatnak.

Társadalom

Nem ugat hiába

Hétfőn meghalt a péceli sintér, így lehet, hogy már két áldozata van a radikális állatvédők támadásainak. Eközben egyre több állatkínzót fülelnek le a hatóságok.

1
12 13 14 15 16 17 18

A címlapról ajánljuk