hvg.hu Itthon

Sokan szeretnék örökbe fogadni a megkínzott cicát

Egyelőre állatvédőknél van, és lehet, ott is marad az a cica, akit megkínzott egy pécsi férfi, és az erről szóló felvétel még az internetre is kikerült. Az ügyben a pécsi ügyészség nyomozást rendelt el – tudósított szombaton az RTL Híradó.

hvg.hu Vállalkozás

Legyűrték az állatvédők a bíróságon a francia kacsatömőket

2013 novemberében az L214 francia állatvédő egyesület titokban videóra vette a kacsatömést egy nyugat-franciaországi állattenyésztő telepen. Franciaországban a kacsamáj az igazi ínyencség, bár libamáj is kapható, de az többnyire import termék, például Magyarországról.

hvg.hu Itthon

Felgyújtottak egy kicsinyeit védő vadkacsát Budapesten

Újabb felháborító állatkínzásról adtak hírt: valamilyen propán-bután hajtógázas spray-vel felgyújtottak egy vadkacsát Kőbányán. Az állat egy napig viselte súlyos égési sérüléseit, mire megtalálták az állatvédők. Hosszú haláltusa után pusztult el.

hvg.hu Itthon

Kocsi után kötöttek, úgy húztak egy kutyát Pogányban

Brutálisan megkínozta kutyáját egy férfi a Baranya megyei Pogányban. Az állat kis híján belepusztult sérüléseibe, miután egy kocsival több száz métert húzták. Egy pécsi állatorvos négy órán keresztül műtötte. Az állatvédők úgy tudják: a gazda azzal védekezett, hogy futtatta a kutyát, majd elfelejtette lekötni az autóról. A rendőrség állatkínzás miatt nyomoz – hangzott el a hétfői RTL Híradóban.

1
5 6 7 8 9
18

A címlapról ajánljuk