MTI Itthon

Hét éven át erőszakolta lányát, életfogytiglant kapott

Tíz évről életfogytiglanira súlyosbította szerdán meghozott jogerős döntésében a Győri Ítélőtábla annak a tatabányai férfinak a fegyházbüntetését, aki a vád szerint évekig molesztálta, megerőszakolta és annak akarata ellenére testfelületének hatodán tetoválásokkal csúfította el a lányát.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a zsebkéses apósgyilkos

Életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a kiskunfélegyházi férfit, aki egy zsebkéssel összeszurkálta apósát, valamint anyósát és feleségét is bántalmazta közös gyermekeik jelenlétében.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott nem jogerősen a dejtári anyagyilkos

Tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék csütörtökön azt a férfit, aki különös kegyetlenséggel gyilkolta meg édesanyját 2011 áprilisában a Nógrád megyei Dejtáron. Az ítélet nem jogerős - közölte a Balassagyarmati Törvényszék szóvivője.

MTI Világ

Újabb életfogytiglant kapott az utolsó argentin diktátor

Újabb életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték kedden Buenos Airesben az argentin katonai diktatúra utolsó elnökét, Reynaldo Benito Bignonét, ezúttal fogolytáborba vetett politikai ellenzékiekkel szembeni embertelen bánásmódért.

MTI Itthon

Életfogytiglanra ítélték a helvéciai gyilkost

Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki 2009-ben brutálisan meggyilkolt egy idős helvéciai házaspárt. A bíróság kimondta, hogy a vádlott legkorábban negyven év letöltése után szabadulhat a büntetéséből.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a karmacsi bankrabló

Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a férfinak az életfogytig tartó fegyházbüntetését, aki kirabolt egy takarékszövetkezeti fiókot 2010 novemberében a Zala megyei Karmacson.

MTI Autó

Három csapás - jogerős életfogytiglan 139 ezer forintért

Négy férfit ítélt el a Pécsi Ítélőtábla, akik 2010 decemberében feszítővassal bántalmaztak és megkötöztek egy férfit, majd 139 ezer forint értékben műszaki cikkeket, használati tárgyakat és némi készpénzt vittek el tőle.

MTI Világ

Életfogytiglant kapott Ausztriában a darabolós jégangyal

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte egy osztrák bíróság csütörtökön azt a fiatal nőt, aki megölte volt férjét és az élettársát, a holttesteket pedig feldarabolta, majd bebetonozta. A 34 éves Estibaliz Carranzánál enyhe személyiségtorzulást állapított meg a pszichológus szakértő, ezért büntetését pszichésen beteg elkövetők büntetőintézetében kell letöltenie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk