MTI Itthon

Életfogytiglant kaptak az ál-lakásvásárlók

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte T. Gyula elsőrendű és K. Róbert másodrendű vádlottakat pénteken a Debreceni Törvényszéken a Nagy Antal vezette büntetőtanács.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a battonyai rém

Jogerősen tényleges életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden a sajtóban "battonyai rémként" elhíresült Tóth Istvánt, aki 2010 nyarán megölt egy nőt, röviddel később pedig egy 17 éves lányt is megtámadott.

MTI Bűnügy

Élefogytiglant kapott a 26 éves szombathelyi anyagyilkos

Élete végéig fegyházban kell maradnia annak a 26 éves férfinak, akit előre kitervelten, több emberen, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben mondott ki bűnösnek pénteken első fokon a Szombathelyi Törvényszék. Édesanyja a második áldozata volt.

MTI Bűnügy

Életfogytiglant kapott a volt barátnőjét lelövő gyáli gyilkos

Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte első fokon a volt barátnőjét egy gyáli utcán lelövő Zilizi Dávidot a Budapest Környéki Törvényszék előre kitervelten, különös kegyetlenséggel és aljas indokból elkövetett emberölés miatt kedden. A fiatalember 35 évig feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

MTI Világ

Újságíróper Etiópiában: volt, aki életfogytiglant kapott

Tizennégy évtől életfogytig tartó börtönre ítélt újságírókat és egy ellenzékit egy etióp bíróság csütörtökön "terrorista szervezethez való tartozás" és "terrorista merénylet előkészítésének" vádjával – közölte egy ügyész.

MTI Világ

Életfogytiglan is várhat a volt török államfőre

Életfogytiglani börtönbüntetést akarnak kérni Kenan Evren volt török államfőre az ügyében eljáró ügyészek, ha befejezik az 1980-as katonai puccs után hatalomra jutott elnök és társai ügyének vizsgálatát - közölte kedden az Anatolia állami hírügynökség.

MTI Bűnügy

Életfogytiglant kaptak egy idős pécsi nő gyilkosai

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Baranya Megyei Bíróság szerdán, nem jogerősen, azt a nőt és férfit, akik 2009 januárjában Pécsen meggyilkoltak egy idős asszonyt, hogy hozzájussanak értékeihez.

MTI Itthon

Móri-ügy: Elutasította az LB Weiszdorn kérelmét

A Legfelsőbb Bíróság csütörtökön elutasította a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás ügyében Weiszdorn Róbert felülvizsgálati kérelmét, és hatályában fenntartotta a korábban jogerősen kiszabott életfogytiglani szabadságvesztést.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a kecskeméti keréktárcsás gyilkos

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt a 25 éves Farkas Antal vádlottat a Bács-Kiskun Megyei Bíróság kedden Kecskeméten kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében. A gyilkosságban társtettesként közreműködő 20 éves öccse 17 év, míg a fiait a gyilkosságra felkészítő anya 10 év fegyházbüntetést kapott.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a brutális tompai gyilkos

Jogerősen is tényleges életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön Szűcs Istvánt, aki 2009 novemberében brutálisan, embertelen módon megölt egy nyugdíjas tompai házaspárt és felnőtt lányukat.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a bajai biztosítási gyilkos másodfokon is

Másodfokon is életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság pénteken azt a bajai férfit, aki egy fiatal nőt megmérgezett, majd egy másik áldozatát is megpróbálta megölni, hogy hozzájusson nagy összegű életbiztosításukhoz. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész, illetve a vádlott és védője is fellebbezett.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk